Vauras Nainen -rannekoru 
Vapaa Vauras Nainen -yhteisö täytti toukokuussa 2023 yhden vuoden.
Osana juhlakuukautta lanseeraamme Vauras Nainen -rannekorun Vapaa Vauras Nainen -yhteisön aktiivisille jäsenille.
Vauras Nainen Rannekoru
Suomalaisen Lumoavan kanssa yhteistyössä tehty hopeinen Vauras Nainen -koru koostuu rannekorusta sekä amuleteista. 
Koru on valmistettu Kuopiossa 100% kierrätysmateriaaleista, se on 925 hopeaa ja platinapinnoitettu.
Daisy-amuletin voit saada ensimmäisen kolmen 
Vapaa Vauras Nainen -kuukauden aikana!
Daisy-kukka symboloi kasvua – sekä varallisuuden kasvua että siihen vaadittavaa osaamisen ja ajattelun kasvua. Kasvu vaatii toimintaa! 
Saat Daisy-amuletin, kun 
  • ​Olet katsonut/kuunnellut Miljonäärien treeniohjelman ja tehnyt postaukset tehtävistä FB-ryhmään 
  • ​Käynyt kolmessa tapahtumassa (livenä tai etänä) 
Kun nämä ehdot täyttyvät, voit laittaa meille iloisen uutisen asiakaspalvelu@vaurasnainen.fi ja saat Daisy-amuletin.
Vapaa Vauras Nainen Rannekoru Amuletit
Rannekoru, Apila- ja Avain-amuletit palkitsevat pitkäjänteisestä työstä vaurastumisesi eteen
Rannekoru VN-timanttisymbolilla on merkki, jolla juhlimme timanttisia, vaurastumismatkaa pitkäjänteisesti kulkevia vauraita naisia. Koru muistuttaa sinua elegantisti siitä, että olet Vauras Nainen ja kuulut ainutlaatuiseen kehittymis- ja kasvuhaluisten naisten joukkoon.
Apila-amuletti on mukana korussa muistuttamassa siitä, että onni suosii rohkeaa. Voit todellakin parantaa mahdollisuuttasi onnenpotkuihin, kun luot itsellesi paikkoja onnistua. Vauras Nainen pyrkii kasvattamaan onnen todennäköisyyttä omilla teoillaan.
Avain - Koulutus on avain vaihtoehtoihin ja vaurastumiseen. Mitä enemmän osaat, sitä arvokkaampi olet muille. Ihmiset haluavat tehdä kanssasi yhteistyötä. Vauras Nainen on ikuinen oppija ja on kiinnostunut ihmisistä ja ilmiöistä koko elämänsä. 
  • ​Saat rannekorun Apila- ja Avain-amulettien kera, kun olet sitoutunut Vapaa Vauras Nainen -yhteisöön kahdeksi vuodeksi. 
Vapaa Vauras Nainen Rannekoru Amuletit
Pallo-amuletti 
Pallo-amuletti on merkittävä symboli edistymisestäsi ja varattu miljonääreille. Pallo symboloi maapalloa, sillä miljonäärinä maailma on avoinna sinulle. Voit elää arvojesi mukaista elämää rahan mahdollistamana. Sinulla on mahdollisuuksia ja sinä päätät, mihin niistä tartut. Voit elää täysillä Vauraan Naisen elämää!
  • ​Saat Pallo-amuletin täydentämään rannekoruasi, kun sinulla on jo rannekoru ja olet lisäksi saavuttanut miljoonan euron sijoitusvarallisuuden.
#vnkoru
Haluatko olla Vapaa Vauras Nainen?

Olemme auttaneet jo satoja tavoitteellisia naisia (juuri sellaisia kuin sinä!) kulkemaan isoin askelin kohti taloudellista vapautta. Valmennuksistamme on syntynyt vaurautta, ystävyyksiä ja jopa uusia yrityksiä.

Meidän missiomme on auttaa naisia rakentamaan itselleen vaurasta ja vapaata, omannäköistä elämää. Siksi haluamme tarjota sinulle jotakin aivan uutta.

Vapaa Vauras Nainen on uusi, kannustava ja inspiroiva yhteisö nykyisille ja tuleville miljonäärinaisille. Siis naisille, jotka jo ovat saavuttaneet tai ovat päättäneet saavuttaa miljoonan euron sijoitusvarallisuuden. Tämä on yhteisö, jossa menestyvät naiset kehittyvät ja verkostoituvat, luovat uusia ystävyyksiä ja kumppanuuksia sekä ottavat määrätietoisia askeleita kohti taloudellista vapautta. Ja mikä parasta - pääset mukaan jo 37 eurolla!

Tutustu myös muihin tuotteisiimme 
Vauraat Oy ® | Copyright 2023 
 Tietosuojaseloste
3151232-4
Temppelikatu 3-5 A 15, 00100 Helsinki