Oletko matkalla kohti 
taloudellista vapautta?
Silloin sinun on olennaista kehittää vaurastumiseen tarvittavia ajattelu- ja toimintamalleja. Niitä varten on perustettu inspiroiva yhteisö Vapaa Vauras Nainen.

Haluatko olla Vapaa Vauras Nainen?
”Miksei aina voisi olla loma!” miettii moni nainen niinä harvoina hetkinä, kun lomalle pääsee. 

Vapaus onkin loistava tavoite! Vapaus tehdä, mitä haluaa, ja lomailla aina, kun haluaa 😍

Ja tiedätkö mitä: tällainen vapaus ON mahdollista (sinullekin!)…
…mutta vain, kun pohjalla on vahva, turvattu ja yltäkylläinen oma talous.

Olemme varallisuusvalmentajat Terhi Majasalmi ja Minna Nikula, ja olemme valmentaneet satoja naisia kohti taloudellista vapautta. Olet voinut törmätä haastatteluihimme MTV:llä, Ylellä, Kauppalehti Optiossa, Taloussanomissa, Iltasanomissa, Iltalehdessä, Annassa, MeNaisissa tai muualla. Tai ehkäpä kuulut maksuttomaan yli 80 tuhannen naisen Facebook-ryhmäämme Vauras Nainen.

Satoja naisia valmennettuamme ja oman vaurastumismatkamme myötä tiedämme, että taloudelliseen vapauteen vaaditaan miljonääriajattelua. Siksi me olemme kehittäneet 12 viikon Miljonäärien Treeniohjelman, jossa opit niitä ajattelu- ja toimintamalleja, joilla vauhditat matkaasi kohti taloudellista vapautta. Nämä ovat juuri niitä ajattelu- ja toimintamalleja, joita vain nykyiset ja tulevat miljonäärit osaavat.

Lisäksi olemme rakentaneet suljetun Facebook-yhteisön, joka on täynnä positiivisia ja menestyviä naisia - sellaisia, joiden avulla vaurastumisen matkanteko on rutkasti innostavampaa.

Lue lisää alta ja tule mukaan!
Jos sinua kiinnostaa
•   Treenata miljonäärien ajattelua, jonka avulla kuljet kohti unelmiesi elämää ja kohti isompaa vaurautta
•   Johtaa omaa talouttasi ja sijoitustoimintaasi Vauraan Naisen Rahatyökaluilla
•   Inspiroitua kuukausikoulutuksissa ja tapaamisissa, jotka vauhdittavat matkaasi kohti taloudellista vapautta
•   Verkostoitua positiivisten, menestyvien naisten kanssa, joiden kanssa voit avoimesti puhua rahasta
•   Saada kutsuja ainutlaatuisiin tilaisuuksiin, joihin ei muuten ole mahdollista päästä
--> niin Vapaa Vauras Nainen on sinun paikkasi! 

Jo 37 eurolla pääset mukaan tähän positiivisten, tavoitteellisten naisen yhteisöön, jossa kehitetään vaurastumiseen tarvittavaa ajattelua ja kuljetaan kohti taloudellista vapautta.
Mediasta tuttu:
Jotta sinulla 
olisi vapaus valita.

Miksi tämä yhteisö?

Kun me päätimme tosissamme vaurastua, ei ollut helppoa löytää ympärille naisia, jotka olisivat jakaneet tavoitteemme miljoonista ja taloudellisesta riippumattomuudesta tai jotka olisivat olleet valmiita kannustamaan meitä vilpittömästi. 

Kuulemme jatkuvasti valmennettaviltamme, kuinka niin monen naisen on edelleen vaikeaa puhua vaurastumisesta ja rahasta avoimesti. Me naiset pelkäämme, että meidät tuomitaan kylmiksi ja ahneiksi. Tai että meitä kadehditaan.

Hyviä uutisia: ei enää! 

Me haluamme tarjota sinulle turvallisen ja innostavan paikan, jossa on ok puhua sijoittamisesta. Jossa on ok myöntää, että tavoittelee (tai omistaa) miljoonia. Jossa on ok hakea neuvoa ja tukea vaurastumiseen ilman pelkoa lyttäämisestä.

Vapaa Vauras Nainen -yhteisö on latistamisvapaa vyöhyke!

Maailmassa on yllin kyllin rahaa ja sinulla on oikeus ansaita ja omistaa osa siitä. Eikä loppujen lopuksi kyse edes ole niistä miljoonista, joita me saavutamme – kyse on siitä, mitä ne miljoonat mahdollistavat. 

Vapauden päättää, mitä teemme, milloin ja kenen kanssa. Vapauden vaikuttaa asioihin, jotka ovat meille tärkeitä. Vapauden auttaa ihmisiä, joita haluamme auttaa (myös taloudellisesti). Ilman että meidän tarvitsee kysyä lupaa keneltäkään.

Meidän mielestämme SINÄ ansaitset sen vapauden. 

Oletko samaa mieltä?
"Jokaisella naisella on oikeus vaurastua."
Terhi Majasalmi
Kannustava yhteisömme nykyisille ja tuleville miljonäärinaisille
"Ajattele, toimi ja vaurastu ISOSTI!"
Minna Nikula
Vauras Nainen, tervetuloa kotiin!
Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi verkostoon nykyisten ja tulevien vapaiden vauraiden naisten kanssa.

Vapaa Vauras Nainen -yhteisössä pääset osaksi ainutlaatuista heimoa, joka kulkee yhdessä kohti taloudellista vapautta. Yhteisössä saat käyttöösi varallisuusvalmentajien todistetusti toimivia työkaluja, jotka jokaisen nykyisen ja tulevan miljonäärinaisen tulisi ottaa haltuun. Pääset mukaan 12 viikon Miljonäärien Treeniohjelmaan, jonka avulla vahvistat vaurastumislihaksiasi matkalla kohti miljonääristatusta – olipa tämänhetkinen tilanteesi mikä tahansa. Joka kuukausi tarjoilemme sinulle ainutlaatuisia mahdollisuuksia kehittää isosti vaurastumiseen tarvittavaa ajattelua ja verkostoitua muiden vauraiden naisten kanssa.

Tämän kaiken saat yhteisössämme:
•   Pääsyn 12 viikon Miljonäärien Treeniohjelmaan, jossa treenaat videoidemme avulla viikoittain erilaisia vaurastumiseen tarvittavia asioita: tavoitteitasi, fokustasi, ajatteluasi, uskomuksiasi, tulojasi, rahojesi hallintaa, sijoitussuunnitelmaasi, verkostoasi…
•   Käyttöösi Vauraan Naisen Rahatyökalut, jotka jokaisen nykyisen ja tulevan miljonäärinaisen tulisi ottaa haltuun
•   Kuukausittaiset virtuaaliset Vapauden Mindset -koulutukset, joissa saat inspiraatiota, ajattelun läpimurtoja ja konkreettisia vinkkejä eri aloilla menestyneiltä naisilta (ehkäpä välillä miehiltäkin :) )
•   Kuukausittaiset virtuaaliset Menestyksen Mastermind -tapaamiset, joissa pääset tarkentamaan tavoitteitasi, fokustasi ja seuraavia askeleitasi sekä verkostoitumaan ja sparrailemaan muiden yhteisön jäsenten kanssa
•   Suljetun Facebook-yhteisön, jossa voit vapaasti vaihtaa ajatuksia rahasta, vaurastumisesta - ja no, niistä miljoonistakin
•   Ainutlaatuisia etuja, joita et saa muualta
•   Sekä innostavia yllätyksiä matkan varrella!

Kenelle tämä ryhmä on?

Emme ole niinkään kiinnostuneita lähtötilanteestasi kuin siitä, että olet päättänyt olla Vapaa Vauras Nainen. Jotta viihdyt yhteisössä, on tärkeää, että pystyt identifioitumaan osaksi miljonäärien yhteisöä ja haluat kulkea aktiivisesti kohti miljoonia (tai niiden moninkertaistamista!).

Emme tule keskittymään säästövinkkeihin vaan aidosti isommin ajatteluun ja toimimiseen vapaan ja vauraan elämän luomiseksi. Siksi on tärkeää, että sinä suhtaudut rahaan positiivisesti ja näet oman varallisuutesi ja vapausasteidesi kasvattamisen mahtavana mahdollisuutena. Olet myös kiinnostunut aktiivisesti kehittämään ajatteluasi ja osaamistasi sekä valmis kannustamaan myös muita kohti miljoonia. 

Ja tietysti: olet päättänyt, että jonakin päivänä sinä olet miljonääri. 

Ihan kuten me olemme tehneet omalla vaurastumismatkallamme.

Tuletko sinä mukaan rakentamaan vapautta ja vaurautta kanssamme?

Kokemuksia
Minne olen matkannut aikana, jona olen ollut VN yhteisössä mukana (alle 1 vuosi): 
⭐️ Olen kehittänyt sivutuloja, joista saan nyt +2000€/kk bruttona.
⭐️ Olen oppinut ymmärtämään itseäni, miksi teen asioita miten teen/miksi en ole tehnyt tiettyjä asioita. 
⭐️ Oy nimi keksitty, vielä viimeinen uskallus siihen puuttuu (vaikka en ymmärrä miksi). 
⭐️ Olen ottanut jo tälle vuodelle monta viikonloppuvapaata yrittäjän lomien lisäksi (jaksaminen vaurastumisen ohella tavoite)
⭐️ Verkostoitunut samanhenkisten huipputyyppien kanssa, ja kehittänyt itseäni joka päivä
⭐️ Työntekijä palkattu yritykseen

Olen ymmärtänyt, että ilman stressiä/pelkoa mitään näistä asioista ei kuitenkaan olisi tapahtunut. Tunnistan tilanteet, ja sallin itselleni kasvukivut. Muuten ei tapahtuisi mitään. Viimeisen vuoden aikana on tapahtunut enemmän kuin edellisten viiden vuoden aikana yhteensä. Olen laittanut myös rahaa koulutuksiin, ja varmaan ollaan +-0 tilanteessa nyt rahallisesti, mutta matkahan on vasta alussa. 
Kiitos 🤩
Vauras Nainen -rannekoru 
Vapaa Vauras Nainen -yhteisö täytti toukokuussa 2023 yhden vuoden.
Osana juhlakuukautta lanseeraamme Vauras Nainen -rannekorun Vapaa Vauras Nainen -yhteisön aktiivisille jäsenille.
Suomalaisen Lumoavan kanssa yhteistyössä tehty hopeinen Vauras Nainen -koru koostuu rannekorusta sekä amuleteista. Koru on valmistettu Kuopiossa 100% kierrätysmateriaaleista, se on 925 hopeaa ja platinapinnoitettu.
Keitä me olemme?
Moikka! Minä tässä oikealla olen Terhi Majasalmi, Vauras Nainen -brändin vuonna 2009 perustanut yrittäjä, sijoittaja ja varallisuusvalmentaja®. Sain oman herätykseni talousasioihin jo 90-luvun puolivälissä, kun isäni menetti työnsä laman viime metreillä. Oma vaurastumistarinani alkoi 31.3.1998, kun talletin ensimmäiset 1000 markkaa ASP-tilille. 20 vuodessa saavutin yli miljoonan euron sijoitusvarallisuuden ja taloudellisen riippumattomuuden. Matkan varrella olen saanut tehdä monipuolisesti töitä rakastamani aiheen ympärillä: olen kirjoittanut kuusi kirjaa, ollut mukana asiantuntijana Kirsi ja Himoshoppaajat -tv-ohjelmassa, perustanut useita yrityksiä sekä ollut luomassa Suomeen uutta toimialaa ja kulttuurimuutosta sen suhteen, kuinka rahaan ja vaurastumiseen suhtaudutaan. Nyt on aika nostaa tasoa ja auttaa mahdollisimman monta naista tulemaan miljonääriksi.

Ja kuvassa vasemmalla olen minä, Minna Nikula, naisten ja yrittäjien vaurastuttaja ja varallisuusvalmentaja®. Olen vähävaraisesta perheestä lähtöisin oleva entinen holtiton rahankäyttäjä, ja olen elänyt suuren osan elämästäni niukkuudessa. Varallisuusvalmennus sysäsi kuitenkin käyntiin mullistavan muutoksen elämässäni vuonna 2011. Vain muutamassa vuodessa hankin itselleni taloudellisen puskurin ja kuusinumeroisen osakesalkun, minkä jälkeen kasvatin sijoitussalkkuani lähes tusinalla sijoitusasunnolla puolisoni kanssa ja yhteensä kuusinumeroisilla sijoituksilla muihin omaisuuslajeihin. Vaurastumisen ohella olen luonut menestyksekästä ja vaativaa uraa markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen parissa – jopa burnoutiin saakka. Vapauden ja merkityksellisyyden kaipuu vei kuitenkin minut rakentamaan omaa yritystäni, ja saavutettuani ensin sivutoimisesti 100 000 euron vuosittaisen liikevaihdon, siirryin täysipäiväiseksi yrittäjäksi intohimotyöni valmentamisen pariin vuonna 2020. Valmentajana ja mentorina olen kirjoittanut kolme kirjaa Terhin kanssa sekä auttanut jo satoja tavoitteellisia naisia murtamaan esteitä vaurastumisen tiellä ja luomaan itselleen vaurasta ja vapaata elämää.

Tutustutaanko lisää? Tervetuloa mukaan Vapaa Vauras Nainen -yhteisöön!
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
© Vauraat Oy