Oletko matkalla kohti 
taloudellista vapautta?
Vapaa Vauras Nainen - uusi yhteisö nykyisille ja tuleville miljonäärinaisille
Haluatko olla Vapaa Vauras Nainen?
Olemme auttaneet jo satoja tavoitteellisia naisia (juuri sellaisia kuin sinä!) kulkemaan isoin askelin kohti taloudellista vapautta. Valmennuksistamme on syntynyt vaurautta, ystävyyksiä ja jopa uusia yrityksiä.

Meidän missiomme on auttaa naisia rakentamaan itselleen vaurasta ja vapaata, omannäköistä elämää. Siksi haluamme tarjota sinulle jotakin aivan uutta.

Vapaa Vauras Nainen on uusi, kannustava ja inspiroiva yhteisö nykyisille ja tuleville miljonäärinaisille. Siis naisille, jotka jo ovat saavuttaneet tai ovat päättäneet saavuttaa miljoonan euron sijoitusvarallisuuden. Tämä on yhteisö, jossa menestyvät naiset kehittyvät ja verkostoituvat, luovat uusia ystävyyksiä ja kumppanuuksia sekä ottavat määrätietoisia askeleita kohti taloudellista vapautta. Ja mikä parasta - pääset mukaan jo 37 eurolla!
Me olemme Minna ja Terhi – Vauraat Naiset ja varallisuusvalmentajat® Vauras Nainen -brändin takana. 

Me olemme rakentaneet itsellemme vaurautta sekä auttaneet satoja naisia vaurastumaan – ja meille olisi suuri ilo työskennellä sinun kanssasi seuraavaksi!

Jos sinua kiinnostaa
•   Treenata miljonäärien ajattelua, jonka avulla kuljet kohti unelmiesi elämää ja kohti isompaa vaurautta
•   Johtaa omaa talouttasi ja sijoitustoimintaasi Vauraan Naisen Rahatyökaluilla
•   Inspiroitua kuukausikoulutuksissa ja tapaamisissa, jotka vauhdittavat matkaasi kohti taloudellista vapautta
•   Verkostoitua positiivisten, menestyvien naisten kanssa, joiden kanssa voit avoimesti puhua rahasta
•   Saada kutsuja ainutlaatuisiin tilaisuuksiin, joihin ei muuten ole mahdollista päästä
--> niin klikkaa alta ja lähde mukaan!

Vaurastumisterveisin Minna ja Terhi
Mediasta tuttu:
Jotta sinulla 
olisi vapaus valita.

Miksi tämä yhteisö?

Kun me päätimme tosissamme vaurastua, ei ollut helppoa löytää ympärille naisia, jotka olisivat jakaneet tavoitteemme miljoonista ja taloudellisesta riippumattomuudesta tai jotka olisivat olleet valmiita kannustamaan meitä vilpittömästi. 

Kuulemme jatkuvasti valmennettaviltamme, kuinka niin monen naisen on edelleen vaikeaa puhua vaurastumisesta ja rahasta avoimesti. Me naiset pelkäämme, että meidät tuomitaan kylmiksi ja ahneiksi. Tai että meitä kadehditaan.

Hyviä uutisia: ei enää! 

Me haluamme tarjota sinulle turvallisen ja innostavan paikan, jossa on ok puhua sijoittamisesta. Jossa on ok myöntää, että tavoittelee (tai omistaa) miljoonia. Jossa on ok hakea neuvoa ja tukea vaurastumiseen ilman pelkoa lyttäämisestä.

Vapaa Vauras Nainen -yhteisö on latistamisvapaa vyöhyke!

Maailmassa on yllin kyllin rahaa ja sinulla on oikeus ansaita ja omistaa osa siitä. Eikä loppujen lopuksi kyse edes ole niistä miljoonista, joita me saavutamme – kyse on siitä, mitä ne miljoonat mahdollistavat. 

Vapauden päättää, mitä teemme, milloin ja kenen kanssa. Vapauden vaikuttaa asioihin, jotka ovat meille tärkeitä. Vapauden auttaa ihmisiä, joita haluamme auttaa (myös taloudellisesti). Ilman että meidän tarvitsee kysyä lupaa keneltäkään.

Meidän mielestämme SINÄ ansaitset sen vapauden. 

Oletko samaa mieltä?
"Jokaisella naisella on oikeus vaurastua."
Terhi Majasalmi
Uusi yhteisömme nykyisille ja tuleville miljonäärinaisille
"Ajattele, toimi ja vaurastu ISOSTI!"
Minna Nikula
Vauras Nainen, tervetuloa kotiin!
Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi verkostoon nykyisten ja tulevien vapaiden vauraiden naisten kanssa.

Vapaa Vauras Nainen -yhteisössä pääset osaksi ainutlaatuista heimoa, joka kulkee yhdessä kohti taloudellista vapautta. Yhteisössä saat käyttöösi varallisuusvalmentajien todistetusti toimivia työkaluja, jotka jokaisen nykyisen ja tulevan miljonäärinaisen tulisi ottaa haltuun. Pääset mukaan 12 viikon treeniohjelmaan, jonka avulla vahvistat vaurastumislihaksiasi matkalla kohti miljonääristatusta – olipa tämänhetkinen tilanteesi mikä tahansa. Joka kuukausi tarjoilemme sinulle ainutlaatuisia mahdollisuuksia kehittää isosti vaurastumiseen tarvittavaa ajattelua ja verkostoitua muiden vauraiden naisten kanssa.

Tämän kaiken saat yhteisössämme:
•   Pääsyn 12 viikon Miljonäärien Treeniohjelmaan, jossa treenaat videoidemme avulla viikoittain erilaisia vaurastumiseen tarvittavia asioita: tavoitteitasi, fokustasi, ajatteluasi, uskomuksiasi, tulojasi, rahojesi hallintaa, sijoitussuunnitelmaasi, verkostoasi…
•   Käyttöösi Vauraan Naisen Rahatyökalut, jotka jokaisen nykyisen ja tulevan miljonäärinaisen tulisi ottaa haltuun
•   Kuukausittaiset virtuaaliset Vapauden Mindset -koulutukset, joissa saat inspiraatiota, ajattelun läpimurtoja ja konkreettisia vinkkejä eri aloilla menestyneiltä naisilta (ehkäpä välillä miehiltäkin :) )
•   Kuukausittaiset virtuaaliset Miljonäärin Momentum -tapaamiset, joissa pääset tarkentamaan tavoitteitasi, fokustasi ja seuraavia askeleitasi sekä juhlimaan omia ja yhteisön muiden jäsenten onnistumisia
•   Kuukausittaiset virtuaaliset Vauraat Verkostoitumiskahvit, joissa vahvistat verkostoasi ja vaihdat ajatuksia samoista asioista kiinnostuneiden vauraiden naisten kanssa
•   Suljetun Facebook-yhteisön, jossa voit vapaasti vaihtaa ajatuksia rahasta, vaurastumisesta - ja no, niistä miljoonistakin
•   Kutsuja ainutlaatuisiin live-tilaisuuksiin, joihin ei muuten ole mahdollista päästä
•   Sekä innostavia yllätyksiä matkan varrella!

Kenelle tämä ryhmä on?

Emme ole niinkään kiinnostuneita lähtötilanteestasi kuin siitä, että olet päättänyt olla Vapaa Vauras Nainen. Jotta viihdyt yhteisössä, on tärkeää, että pystyt identifioitumaan osaksi miljonäärien yhteisöä ja haluat kulkea aktiivisesti kohti miljoonia (tai niiden moninkertaistamista!).

Emme tule keskittymään säästövinkkeihin vaan aidosti isommin ajatteluun ja toimimiseen vapaan ja vauraan elämän luomiseksi. Siksi on tärkeää, että sinä suhtaudut rahaan positiivisesti ja näet oman varallisuutesi ja vapausasteidesi kasvattamisen mahtavana mahdollisuutena. Olet myös kiinnostunut aktiivisesti kehittämään ajatteluasi ja osaamistasi sekä valmis kannustamaan myös muita kohti miljoonia. 

Ja tietysti: olet päättänyt, että jonakin päivänä sinä olet miljonääri. 

Ihan kuten me olemme tehneet omalla vaurastumismatkallamme.

Tuletko sinä mukaan rakentamaan vapautta ja vaurautta kanssamme?

Kokemuksia
Minne olen matkannut aikana, jona olen ollut VN yhteisössä mukana (alle 1 vuosi): 
⭐️ Olen kehittänyt sivutuloja, joista saan nyt +2000€/kk bruttona.
⭐️ Olen oppinut ymmärtämään itseäni, miksi teen asioita miten teen/miksi en ole tehnyt tiettyjä asioita. 
⭐️ Oy nimi keksitty, vielä viimeinen uskallus siihen puuttuu (vaikka en ymmärrä miksi). 
⭐️ Olen ottanut jo tälle vuodelle monta viikonloppuvapaata yrittäjän lomien lisäksi (jaksaminen vaurastumisen ohella tavoite)
⭐️ Verkostoitunut samanhenkisten huipputyyppien kanssa, ja kehittänyt itseäni joka päivä
⭐️ Työntekijä palkattu yritykseen

Olen ymmärtänyt, että ilman stressiä/pelkoa mitään näistä asioista ei kuitenkaan olisi tapahtunut. Tunnistan tilanteet, ja sallin itselleni kasvukivut. Muuten ei tapahtuisi mitään. Viimeisen vuoden aikana on tapahtunut enemmän kuin edellisten viiden vuoden aikana yhteensä. Olen laittanut myös rahaa koulutuksiin, ja varmaan ollaan +-0 tilanteessa nyt rahallisesti, mutta matkahan on vasta alussa. 
Kiitos 🤩
TULOSSA TOUKOKUUSSA 2023! Vauras Nainen -rannekoru 
Vapaa Vauras Nainen -yhteisö täyttää toukokuussa yhden vuoden.
Osana juhlakuukautta lanseeraamme Vauras Nainen -rannekorun Vapaa Vauras Nainen -yhteisön aktiivisille jäsenille.
Suomalaisen Lumoavan kanssa yhteistyössä tehty hopeinen Vauras Nainen -koru koostuu rannekorusta sekä amuleteista. Koru on valmistettu Kuopiossa 100% kierrätysmateriaaleista, se on 925 hopeaa ja platinapinnoitettu.
Keitä me olemme?
Moikka! Minä tässä vasemmalla olen Terhi Majasalmi, Vauras Nainen -brändin vuonna 2009 perustanut yrittäjä, sijoittaja ja varallisuusvalmentaja®. Sain oman herätykseni talousasioihin jo 90-luvun puolivälissä, kun isäni menetti työnsä laman viime metreillä. Oma vaurastumistarinani alkoi 31.3.1998, kun talletin ensimmäiset 1000 markkaa ASP-tilille. 20 vuodessa saavutin yli miljoonan euron sijoitusvarallisuuden ja taloudellisen riippumattomuuden. Matkan varrella olen saanut tehdä monipuolisesti töitä rakastamani aiheen ympärillä: olen kirjoittanut kuusi kirjaa, ollut mukana asiantuntijana Kirsi ja Himoshoppaajat -tv-ohjelmassa, perustanut useita yrityksiä sekä ollut luomassa Suomeen uutta toimialaa ja kulttuurimuutosta sen suhteen, kuinka rahaan ja vaurastumiseen suhtaudutaan. Nyt on aika nostaa tasoa ja auttaa mahdollisimman monta naista tulemaan miljonääriksi.

Ja kuvassa oikealla olen minä, Minna Nikula, naisten ja yrittäjien vaurastuttaja ja varallisuusvalmentaja®. Olen vähävaraisesta perheestä lähtöisin oleva entinen holtiton rahankäyttäjä, ja olen elänyt suuren osan elämästäni niukkuudessa. Varallisuusvalmennus sysäsi kuitenkin käyntiin mullistavan muutoksen elämässäni vuonna 2011. Vain muutamassa vuodessa hankin itselleni taloudellisen puskurin ja kuusinumeroisen osakesalkun, minkä jälkeen kasvatin sijoitussalkkuani lähes tusinalla sijoitusasunnolla puolisoni kanssa ja yhteensä kuusinumeroisilla sijoituksilla muihin omaisuuslajeihin. Vaurastumisen ohella olen luonut menestyksekästä ja vaativaa uraa markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen parissa – jopa burnoutiin saakka. Vapauden ja merkityksellisyyden kaipuu vei kuitenkin minut rakentamaan omaa yritystäni, ja saavutettuani ensin sivutoimisesti 100 000 euron vuosittaisen liikevaihdon, siirryin täysipäiväiseksi yrittäjäksi intohimotyöni valmentamisen pariin vuonna 2020. Valmentajana ja mentorina olen kirjoittanut kolme kirjaa Terhin kanssa sekä auttanut jo satoja tavoitteellisia naisia murtamaan esteitä vaurastumisen tiellä ja luomaan itselleen vaurasta ja vapaata elämää.

Tutustutaanko lisää? Tervetuloa mukaan Vapaa Vauras Nainen -yhteisöön!
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
© Vauraat Oy